Csehország Tornádó / mini tornádó - Időkép Képtár / A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott.

Csehország Tornádó / mini tornádó - Időkép Képtár / A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott.. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és.

Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő.

Gyilkos tornádó Kelet-Európában: egyedi eset, vagy a jövő ...
Gyilkos tornádó Kelet-Európában: egyedi eset, vagy a jövő ... from 4cdn.hu
Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak.

Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak.

Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Hodonín településén fákat tépázott meg. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a.

3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt.

Képtár - Időkép
Képtár - Időkép from www.idokep.hu
Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott.

A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette.

A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Hodonín településén fákat tépázott meg. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén.

Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének.

Képtár - Időkép
Képtár - Időkép from www.idokep.hu
„településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Hodonín településén fákat tépázott meg. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül.

Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében.

A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Hodonín településén fákat tépázott meg. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama